Nohavice Author Men Sport Nowind X7 s trakmi s vložkou XL

Skladom 1 ks
Výrobca: AUTHOR

Cena: 115,00 €
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_kus:


Preloader

Dlhé zateplené nohavice Author Men Sport Nowind X7 s vložkou, sú navrhnuté do nepriaznivého a chladného počasia, kde funkčná membrána RainMem na prednej časti nohavíc zaistí maximálnu ochranu pred vetrom a vodou. Zips na nohaviciach (s polohovateľným jazdcom) umožňuje ľahké rozšírenie pri obliekaní, náchádza sa na nich reflexná potlač a doplnky vpredu, z boku a zo zadu pre vyššiu bezpečnosť. Traky sú vyrobené z elastickej sieťoviny pre dostatočnú priedušnosť. Ich ergonomický 3D strih optimálane padne postave a je prispôsobený pohybu cyklistu. Doporučené pre teploty sú od -10°C až do +5°C. Použitý materiál tela nohavíc:

• vysoko funkčný elastický RainMem s PU membránou (10.000 mm H2O, /11.000 g/m2/24 hr, zloženie: 85% PES, 9,5% EA, 5,5% PU)

Obsahuje trojvrstvovú, bezošvú, anatomicky tvarovanú a antibakteriálnu vložku Author 3D Veloce Men. Použité materiály splňujú kvalitu Oeko-Tex®:

• vrchná vrstva je vyrobená zo 4 smerového elastického materiálu EitCube

• stredná komfortná vrstva dodáva pohodlný “gaučový posed”

• tretia spodná vrstva je vyrobená z podpornej peny, zvýšená hrúbka spoločne so stredne tuhou penou vytvárajú perfektnú kombináciu pre tlmenie a absorbovanie energie fungujúceho ako anti-shock systém

• hrúbka vložky: dosadacia časť 10 mm / stred 8-10 mm /stranové a predné časti 3 mm, hustota peny 40 kg/m3 & 60 kg/m3

 

Rada od nášho predajcu:

Jedná sa o novú generáciu predchádzajúceho úspešného modelu Author AS-7 Nowind Pro, s ktorým je každý jeden cyklista, ktorý si ich u nás zakúpil, nadmieru spokojný. Máme v ponuke aj lacnejšie modely, ktoré sú však určené na prechodné ročné obdobia (jar / jeseň) a týmpádom by Vám v nich pri teplotnom rozpätí -10°C až +5°C bola zima.