Kraťasy Haven Singletrail Short Men čierno/zelené XXL

Skladom 1 ks
Výrobca: HAVEN

Cena: 56,40 €
Pôvodná cena: 84,00 €
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_kus:


Preloader

Kolekcia Haven Singletrail vznikla pre perfektné dizajnové vyladenie jazdca od hlavy až po päty - súčasťou tejto kolekcie sú pánske a dámske kraťasy, unisex nohavice, prilba a rukavice krátko aj dlhoprsté. Komplet môžete doladiť ponožkami Haven a dresom CUBES NEO / PEARL NEO alebo NAVAHO / AMAZON presne vo Vašej farebnej kombinácii, prípadne rukávniky Softies v rovnakých farebných kombináciách.

Celou kolekciou oblečenia sa nesie zásadná myšlienka: byť IN, ale v pohodlí. SlimFit vs. REGULAR. Preto sme navrhli dlhý postranný zips spájajúci odvetrávanie s možnosťou nastavenia šírky nohavíc. Či máte ventiláciu otvorenú či uzavretú, môžete si vybrať, či mať trendy Slimfit strih alebo široké pohodlné nohavice.

Pánske kraťasy pozostávajú z panelov bi-stretch a jednosmerne stretch látky o rôznych vlastnostiach a povrchovej úprave, ktoré zaisťujú perfektné usadenie na tele. Užšie prevedenie nohavíc s možnosťou rozšírenia a odvetrávania. Samozrejmosťou je vodeodolná rýchloschnúca úprava ako u ostatných modelov. Dodávané vrátane vnútorných odnímateľných cyklonohavíc.

 

Materiálové zloženie: 90% polyester, 10% elastan

Všetky textilné výrobky Haven perte na teplotu 30 ° C bez aviváže v špeciálnych pracích prostriedkoch určených na športové odevy, ktoré neničia jemné vlákna. Pri praní v iných ako týchto prostriedkoch sa záruka na reklamáciu nevzťahuje.
Odporúčanie: Rozhodne nepoužívajte pracie prášky alebo gély nemeckej výroby, najmä určené pre nemecký trh.

  • Maximálna teplota prania 30 °C
  • Nesmie sa bieliť
  • Nečistiť chemicky
  • Nikdy nežehliť
  • Nesušiť v bubnovej sušičke