Autonosič Buzz Racer 4

Skladom 1 ks
Výrobca: BUZZ

Cena: 399,00 €
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_kus:


Preloader

Dobre navrhnutý nosič bicyklov BuzzRacer 4  značky Buzz Rack je určený na prepravu 4 bicyklov. Základný no veľmi spoľahlivý nosič bicyklov na ťažné zariadenie, vybavený plnou svetelnou rampou. Konštrukčne BuzzRacer 4 vychádza z modelov Eazzy a Quatro. Kolísky na kolesá sú mohutnejšie pre lepšiu stabilitu pri prevoze bicyklov. 

 

Nosič bicyklov BuzzRacer 4 je možné uchytiť na akékoľvek ťažné zariadenie bez použitia náradia. Nosič na ťažnom zariadení zabezpečíte uzamknutím. Mechanizmus upínania zariadenia na ťažné spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy. 

Upínacie popruhy a držiaky kolies uchytia kolesá všetkých rozmerov. Tieto upínacie popruhy umožňujú rýchle a bezpečné upevnenie kolies. Popruhy sú dostatočne dlhé, aby udržali aj najväčšie ráfiky . Kolíska pre uchytenie kolesa je masívnejšia pre lepšiu stabilitu bicykla pri preprave.
Držiak rámov bicyklov uchytí oválne, aj okrúhle rámy väčšiny veľkostí jednoducho a bezpečne. Každý bicykel sa dá samostatne zamknúť.  Držiaky je možné otáčať podľa potreby.
Cyklonosič BuzzRacer 4 disponuje sklopnou funkciou nosiča. To znamená, že ak sa potrebujete dostať k batožine do kufra nie je potrebné bicykle z nosiča skladať. Stačí celý, naložený nosič sklopiť a otvoriť kufor.
Nosič je dodávaný s plnou svetelnou rampou s 5-timi svetlami a 13 PIN zásuvkou.
Váha nosiča bicyklov BuzzRacer 4 je 18 kg, nosnosť 60kg a so svojimi rozmermy 88 x 94 x 73 cm sa určite zmestí do väčšiny batožinových priestorov automobilov. 

Pre bezpečné uchytenie cyklonosiča BuzzRacer 4 musí byť dodržaná vzdialenosť 65 mm od stredu ťažného zariadenia k zadnej časti vozidla